Rafinament si Calitate!
- ALEGEREA CELOR PUTERNICI -

  facebook twitter email  
 
PERDELE ȘI DRAPERII PENTRU LIVING

Livingul este cea mai importantă parte a casei, iar Perdelele DS asigură încăperii dumneavoastră un tratament regal, de un rafinament aparte. Orice culoare, orice stil ați căuta pentru a împodobi livingul într-o atmosferă specială, la noi găsiți toate varietățile de perdele. Indiferent de stilul pe care îl preferați, echipa noastra vă este alături pentru a îmbunătăți aspectul livingului dumneavoastră.

perdele-living001
 
ALBUM FOTO LIVING

 
 
SERVICII

Serviciile noastre sunt variate, la standarde ridicate, venite în ajutorul dumneavoastră pentru a economisi timp și bani. Noi vă aducem toată gama de servicii din domeniu, într-un singur loc.
Pe lângă creația și producerea perdelelor și draperiilor, a montajului galeriilor sau livrarea produselor comandate, echipa Perdelede DS - vine în ajutorul tău cu un nou serviciu: spălarea și curățarea perdelelor.

De ce ai nevoie de un asemenea serviciu? Perdelele nu se spală la mașină (indiferent dacă sunt lucrate manual sau în fabrică, dacă sunt din fibră naturală sau sintetică), ci numai cu mâna și nu se storc, pentru a le pastra la aceeasi calitate pentru o perioadă cât mai îndelungată.
 
PERDELE ȘI DRAPERII PENTRU LIVING

Atunci când intră într-o cameră în care nu au mai fost, majoritatea oamenilor își îndreaptă în mod instinctiv privirea,
mai întâi către ferestre. Modul în care decorăm încăperea reprezintă cartea noastră de vizită pentru cei ce ne vizitează locuința. De aceea trebuie să alegem cu grijă modelul, culoarea și simplitatea sau complexitatea perdelelor, draperiilor și accesoriilor.

În al doilea rând, fereastra este principala sursă de lumină naturală, iar perdelele transformă lumina, dându-i
forme elegante, de dantelă, voal sau broderie.
Echipa noastră de specialisti îți va prezenta soluția optimă pentru camera ta, iar tu vei alege varianta ce te va bucura.
Perdelele si draperiile pentru living DS Home Decor.
 
FIECARE MODEL ÎȘI ARE LOCUL SĂU

Alegerea perdelelor se face în funcție de camera pe care o decorăm, de stilul de mobilier, de dimensiunile ferestrei și de orientarea punctelor cardinale. Putem alege o perdea simplă, din voal fin și moale la atingere, ce va lăsa să pătrundă în cameră o lumină diafana, potrivită pentru o cameră orientată spre Est, unde Soarele pătrunde în prima parte a zilei.

Sau putem alege o perdea bogată, din dantelă, potrivită pentru o sufragerie orientată spre Sud sau Vest, lumina Soarelui devenind o broderie elegantă formată din lumini și umbre.
Daca dorim să creăm o impresie de eleganță opulentă, vom lăsa perdeaua și draperia să atârne câțiva centimetrii pe podea.