Rafinament si Calitate!
- ALEGEREA CELOR PUTERNICI -

  facebook twitter email  
 
Cum schimbăm fața livingului

Indiscutabil, fiecare cameră din casă are importanţa ei, însă livingul rămâne un spaţiu absolut special, vedeta locuinţei, pentru că aici ne întâmpinăm musafirii şi se creează primele impresii despre proprietarii locuinţei.

Pentru confortul propriu, dar şi pentru impresionarea celor care vă trec pragul, specialiştii PerdeleDS au câteva recomandări, în măsură să vă personalizeze acest spaţiu important al casei.
 

 
 
TAPETUL ȘI CULORILE VIBRANTE

Tapetul rămâne cea mai la îndemână modalitate prin care faţa livingului poate fi schimbată. Alegeţi un imprimeu bogat, floral, pentru un impact puternic şi accesorii care să se potrivească din punct de vedere coloristic şi veţi obţine o schimbare evidentă.

Este momentul să îndrăzniţi şi să zugrăviţi livingul într-o culoare cât mai îndrăzneaţă. O idee interesantă este şi aceea de a lăsa vopseaua… nealiniată şi de a păstra o margine brută.

Culorile au un impact puternic şi asupra finisajelor, cât şi în cazul mobilierului şi al accesoriilor. Practic, nu există colţişor dintr-un interior care să nu poată fi colorat. Cât priveşte intensitatea culorilor, este foarte importantă, dar rămâne o opţiune personală.
 
CULORILE ANULUI 2013

Culorile anului 2013 sunt galbenul, albastru și orange, la care se adaugă movul – în continuare în trend și nuanțele de olive și cappuccino.

Galben – noul roz! Anul acesta culoarea care va predomina în amenajările interioare va fi galbenul… o culoare vibrantă ce aduce cu ea o paletă de tonuri pline de viață, calde și stimulante. Ferește-te în schimb de nuanțele mandarin și bucură-te de tonurile stinse, cuminți de galben!
Orange – noul Roșu! Tonurile de roșu se transformă din ce în ce mai tare în nuanțe de orange, o culoare ce a stat întreg anul 2012 în umbra tonurilor puternice de roșu.Tonurile calde de coral  și teracotă – își vor găsi și ele locul, dar în cantitâți mici și atent poziționate!
 


Movul – ramane in tendinte! De mai bine de 1 an movul este una dintre preferintele designerilor si beneficiarilor de noi locuinte. Anul 2013 continua acest trend – oferind o libertate mare de alegere intre nuante de mouve, orhidee, violet si pruna.
Cappuccino – Culorile de pamant, precum si nuantele de crem, cafea cu lapte si cappuccino vor ramane in atentia beneficiarilor si in anul 2013. In general se vor regasi in locuintele “cuminti”, in care nimeni nu isi doreste sa isi asume nici un risc… Insa, interioarele in nuante de cappuccino pot fi usor accesorizate si decorate pentru a iesi din anonimat!
Tonurile Olive se vor bucura de o atentie sporita in sezonul de iarna. Alaturi de nuante foarte luminoase va recrea atmosfera unui interior englezesc autentic.